Fikaconcepts

Kims Podcast

GOEIE KOP!

Kim Roufs heeft haar eigen podcast! Niet zomaar een fotograaf die haar eigen podcast begint. Nee, echt een verlengstuk van haar dienst. De waardevolle gesprekken die ze heeft, tijdens en voorafgaand aan een shoot, maken het beeld. De passie of het verhaal van de ondernemers en mensen die voor haar lens verschijnen komen terug in hun beeldverhaal. Daarom zeggen haar foto’s meer dan 1000 woorden. Tijd om die woorden vast te leggen dus.

Kim vroeg ons om de vormgeving rondom haar podcast te maken. Super leuk! Want wij werken graag met Kim (fotoshoots Vebego Foundation, WeAreRoermond en binnenkort die van onszelf 😁) Haar manier van werken is voor ons echt een match. Dat moet meteen goed komen met die vormgeving hoor ik je denken. Nou ja, bijna dan. Ons eerste ontwerp was geen liefde op het eerste gezicht. ‘Veel te braaf!’. Maar door deze feedback laten wij ons niet uit het veld slaan. INTEGENDEEL! Wij dachten; OK GAAF! Nog wilder, gekker en creatiever… Kom maar op!

We maakten een creatieve collage van foto’s, knipsels en (handgemaakte) illustraties. Echt helemaal hoe Kim is; een hoofd vol ideeën, passie en verhalen. We zijn er dan ook van overtuigd dat haar podcast een groot succes gaat worden.

Klant:
Kim Fotografeert
Diensten:
Design, Creatie, Branding

gerelateerd werk

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress