Fikaconcepts

in de sporen van de natuur

NATUURLIJK!

In de tijd met lockdowns en maatregelen is de natuur voor veel mensen steeds aantrekkelijker geworden. Even lekker afschakelen, de boel de boel laten en een frisse neus halen. Ga dan de natuur in met de Baswachter . Bas neemt je mee en bepaalt de route aan de hand van (dierlijke) sporen 🐾💩die te vinden zijn in de natuur. Hij heeft daar oog voor en weet over ieder spoor veel te vertellen. Dat maakt zo’n wandeling ook nog eens super leerzaam.🧑‍🎓

Wij maakten voor De Baswachter een logo en huisstijl. Uiteraard gebruikten we hierin enkel natuurlijke kleuren. Het pad waarlangs Bas jou wegwijs maakt in de natuur, staat centraal in zijn nieuwe logo en komt terug als grafisch element. Het visitekaartje heeft een meetlatje aan de onderkant. Hiermee meet je gemakkelijk ieder spoor dat je onderweg tegenkomt. Super handig dus!

Wil jij ook zo’n logo en huisstijl dat NATUURLIJK aansluit bij wat jij doet? Neem dan contact met ons op voor een fika waarin wij aandacht hebben voor jouw verhaal en samen een creatieve, grafische vertaling maken.

Klant:
De Baswachter
Diensten:
Concept, Design, Creatie

gerelateerd werk

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress