Fikaconcepts

Vebego – Mijn inzet, mijn project

MAAK IMPACT!

Vebego draagt haar medewerkers een warm hart toe. Samen IMPACT MAKEN op de maatschappij staat hierin hoog in het vaandel. De Vebego Foundation is een Vebego familie initiatief; zij helpen met ‘Mijn Inzet, Mijn Project’ medewerkers van Vebego om positieve impact te maken binnen zijn/haar vereniging of vrijwilligerswerk.

Wij bedachten het concept ‘Mijn Inzet, Mijn Project’, waarmee we de medewerkers bewust maken van hoe waardevol ze zijn als persoon voor Vebego èn de maatschappij. We maken zichtbaar dat, iedereen werkzaam bij Vebego, in aanmerking komt voor een donatie, hoe uiteenlopend dat vrijwilligerswerk ook is. Èn we halen de drempel weg dat medewerkers denken dat hun initiatief niet in aanmerking komt voor een donatie.

Wij zijn super trots dat we deze campagne van top tot teen mochten vormen. We bepaalden een ‘tone of voice’, bedachten het concept, ontwierpen het logo en diverse communicatie middelen. De fantastische campagnefoto’s, die precies op elkaar moesten aansluiten (!!!), lieten we maken door Kim Roufs📷 van Kimfotografeert.

De campagne is van start gegaan in Nederland, België, Duitsland èn Zwitserland. Oui, Jah, Jawohl, Yes! En de aanvragen stromen binnen.

Klant:
Vebego Foundation
Diensten:
Concept, Design, Creatie, branding

gerelateerd werk

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress